Değil Hakkında Gerçekler bilinen protez
Değil Hakkında Gerçekler bilinen protez
Blog Article
Ağız ağıza tabii bir görünüm sergilediklerinden çoğu saat dışarıdan bakıldığında dişlerin protez olduğu anlaşılamaz
İletişim bilgilerinizi buzakın kadro arkadaşlarımız en gücük süre içerisinde sizinle iletişime geçsinler.
Protez diş, dişler üzerindeki hasarların yada diş kayıplarının niye evetğu çiğneme fonksiyonu, fonasyon ve bedii bozuklukların giderilmesi amacıyla yapılan yapay maddelerdir.
Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere etapı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.
Mevcut protezin kaidesi bileğiştirilmeden sadece dişleri değmeseletirebilir, yeni kullanılan dişler daha kesici ve aşınmamış olacaktır.
Dayanıklı bir bünyeya ehil olmaları nedeniyle katıksız dişler gibi sorunsuz bir şekilde kullanılabilirler
Bu kapsamda, protetik diş tedavisinin ağırlıkla tercih edildiği hususlar süflidaki gibi listelenebilir:
Gereç Kalitesi: Protez dişler çoğu kez akrilik, porselen veya mühür alaşımları kabil malzemelerden yapılmaktadır. Kullanılan malzemenin kalitesi ve özellikleri fiyatı etkiler.
Mesut mir whatsapp hattımız üzerinden bize kullandığınız protezin resmini gönderebilir misiniz?
şümul dişlerin garantisi ekseri 10 sene olmaktadır. Bu, hastamızın evetşına, kemik durumuna ve kaplamaların yararlanma şekline gereğince bileğanlayışebilir.
Protez diş uygulamasının ardından yeni dişlerinizi kullanmaya başladığınızda vücudunuzun düzen esenlaması sinein belli başlı bir müddet beklemeniz gerekir.
Hatta, natamam dişlerin öbür dişlerin hizasını bozmasını ve uç katkısızlığını zararlı etkilemesini engeller.
Ancak hiç bir rahatsızlığınız olmasa birlikte takma diş ömrünü uzatmak muhtevain 3 yılda bir kesinlikle diş hekimi tarafından yoklama edilmesi ve protez bacak protez-gaga uyumu bozulmuş ise usturuplu astar maddesi ile tekrar restore edilmesi gerekmektedir.
İlk aşama, diş hekimi tarafından strüktürlır. Diş hekimi, hastanın uç yapısını ve diş durumunu bileğerlendirir. Kem dişlerin yerine konulması ve ya diş fonksiyonlarının restore edilmesi gerekip gerekmediğini belirler.